Akupunktur/Dry needling

Akupunktur/Dry needling

Behandling med akupunkturnålar är otroligt effektivt som komplement till eller del av en naprapatbehandling. Nålarna ger en djup avslappning och också smärtlindring.

Vi erbjuder följande behandlingar med akupunkturnålar:

Akupunktur mot smärta: Behandlingen syftar till att minska olika smärttillstånd i kroppen. Ofta behövs upp mot 10 behandlingar för att uppnå maximalt önskad effekt.

Akupunktur för avslappning: Behandlingen syftar till att ge lugn och ro och för att minska spänningar i musklerna med omedelbar effekt.

Dry Needling/ Intramuskulär stimulering med nålar: Behandlingen syftar till att behandla djupa triggerpunkter i musklerna eller till att förbättra läkningsprocessen i seninfästningar vid idrotts/överbelastningsskador.

Endast den avslappnande akupunkturbehandlingen räknas som friskvårdande och kan därför bokas om du vill utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

Akupunktur/Dry needling was last modified: juli 20th, 2017 by sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

tre × fem =