Kollegor! Inbjudan till kurs i kliniskt resonemang på Fysiokoncept i höst. Missa inte detta! Rekommenderas varmt! Här är min personliga erfarenhet av kurserna med Björn:

”Kurserna med Aasa har lyft mig som Naprapat. De har gjort mig bättre på att detektera avvikelser/svaga länkar hos kunden snabbt så att jag har kunnat behandla mer aktivt med korrigerande och mycket specifik rehab direkt som blir spot on och en eyeopener för varje kund . Jag har därmed kunnat släppa taget mer och mer om passiva behandlingsmetoder på bänken.
Som en följd av detta så är kunderna som följer mina råd inte längre lika beroende av dessa manuella sessioner och det har ökat kundnöjdheten markant. 
Jag har personligen i många år känt att ”det måste finnas något mer än detta” när jag stått och behandlat vid bänken och Aasa gav mig de nycklar som jag saknade . Jag rekommenderar Aasas kurser varmt till alla som kanske känner lite på samma sätt som jag har gjort. Det gav mig en riktig nytändning i mitt yrke som Naprapat.”

21-22 sep: Höft och länd

6-7 dec: Underben och fot

Kurslärare: Björn Aasa, specialist OMT och lärare/forskare inom rehabilitering med fokus på rörelsekontroll.

En praktiskt inriktad kurs om smärta, funktion och rörelsekontroll. I denna kurs utgår vi från mötet med patienter och fokuserar på kliniskt resonemang.
Kursinnehållet baseras främst på olika infallsvinklar på rörelsekontroll för ländrygg, bäcken och höfter. Fokus ligger på aktiva, med stöd av passiva behandlingstekniker av smärta och identifiering av funktionsstörningar inklusive icke optimala rörelse-och muskelrekryteringsmönster.
Resonemanget bygger på kunskap om smärtmekanismer, neurofysiologi, biomekanik och psykologi.

Kursen samlar och lär ut en stor mängd teoretisk och praktisk kunskap inom området kliniskt resonemang, kinesiopatologi, smärta, rörelsekontroll, muskeltester och övningar för motorisk(åter)inlärning. Rörelseanalys och rörelsekontroll utifrån olika teorier i huvudsak Sahrmans Movement Impairment Syndromes och O´Sullivans Classification System.

Detta är ett unikt tillfälle att få komplettera/bredda nuvarande kunskaper/tekniker i ett forum med en en liten grupp deltagare vilket ger mer tid med läraren. Medtag mjuka kläder.

Plats: Fysiokoncept Tyresö, Vendelsövägen 17, 1 tr
Pris: 5000:- exklusive moms. Fika ingår i priset, meddela eventuella allergier vid anmälan till sofia@fysiokoncept.se.

Dela Fysiokoncept