Massagebehandling

Massagebehandling

Massagebehandling är oerhört viktigt att boka för kroppen då och då. På Fysiokoncept är alla som jobbar Certifierade massageterapeuter.

Massagen vi utför är mycket djupgående och otroligt effektiv mot den spända muskulaturen.  Under behandlingen jobbar vi också med att trycka bort muskelknutar, så kallade triggerpunkter. Resultatet blir mindre smärta, djup avslappning och bättre funktion i musklerna. Dessutom frisätts ett hormon som heter Oxytocin vid massagen som är ett lugn och ro hormon.

Det finns två olika typer av massagebehandlingar som du kan boka hos oss. Antingen en terapeutisk massage som syftar till att minska smärta eller behandla ett specifikt problem, eller en massage som syftar till att ge avkoppling och få spända muskler att slappna av. Endast den avslappnande massagen kan du boka om du vill utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

Tjänsten går att boka online.

Massagebehandling was last modified: juli 20th, 2017 by sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

sex + 12 =