Naprapat för Företag

Är ni intresserade av ett friskare företag och minskad sjukfrånvaro?

Idag orsakas mer än två tredjedelar av alla sjukskrivningar av besvär i rörelseorganet, det vill säga: rygg, nacke, muskler och leder.

För företaget innebär en sjukskrivning en sänkt effektivitet och produktivitet. Arbetsgivaren är därutöver tvungen att betala sjuklön de första 14 dagarna till den anställde. Detta leder snabbt till stora kostnader för företaget.

Allt fler företag använder naprapater för att måna om sina medarbetares fysiska hälsa.

Anledningen är enkel; Om era anställda drabbas av akuta kroppsliga smärtor kan vi med rätt behandling få den anställda tillbaka i arbete så snabbt som möjligt, och på så sätt minimera den kostsamma korttidssjukfrånvaron.

För att minimera sjukfrånvaron på längre sikt är förebyggande naprapat-, eller massagebehandling, ergonomisk rådgivning eller individanpassat träningsprogram ett mycket bra alternativ.

Kostnaden för naprapatbehandlingar är avdragsgill för företaget. 

Läs mer om avdragsgill behandling via länken här.

Vad gäller utnyttjande av friskvårdspengen så är avslappnande massage, akupunktur för avslappning och kost och hälsocoachning tjänster som du kan boka hos oss för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

De företag som Fysiokoncept samarbetar med idag gör på lite olika sätt. Vissa vill att vi kommer till dem och behandlar deras anställda på en viss tid och dag varje vecka eller månad exempelvis. Andra sänder sin personal till oss löpande.

Vår standardtaxa för en behandling är 550kr men de flesta företag köper ett så kallat 10-kort för priset 5000kr. Detta kort är sedan giltigt i 10 månader och då kan all personal gå på det kortet. Då varje företags behov är olika så är vi öppna för diskussion angående prisbilden, behandlingstiden och frekvensen av behandlingarna.

Vi anser att ingen ska behöva ha ont i onödan eller gå och dra på några kroniska besvär.

Hör av er till : sofia@fysiokoncept.se med er förfrågan eller ring Sofia på 0704030043.

Fysiokoncept.       Foto Andreas Libell. Libell Foto
Fysiokoncept.       Foto Andreas Libell. Libell Foto
Naprapat för Företag was last modified: december 5th, 2015 by sofia