Just nu på mina medier de sociala, -så går alla färger i en ljuvlig rödgrön skala. Nu lägger jag upp en ny övning varje dag i min kalender, så att ni kan träna skiten ur er fram tills dess att julen anländer. 

Till helgen har vi kurs igen med Björn Aasa, och vi terapeuter längtar efter att på all hans kunskap få kalasa. Temat för helgen är höft, knä & fot, så efter detta kan jag på alla era krämpor än bättre råda bot. 

Till nya året kostar inte Naprapatbehandlingen 600kr nå´ mer, men jag hoppas att ni fortsatt kommer hit och ler. Det sker en liten höjning av mitt pris, men snälla tyck inte att jag för detta är en gris. Det handlar endast om 40 ynka spänn, och till det priset får ni fortfarande en massa högklassigt kläm och känn. Och ni tycker ju ändå att jag är bäst, erkänn?

Fysiokoncept har stängt mellan 24-29 december för det är ju julafton och helgdagar då remember? men jag jobbar sedan och ligger i, ända tills dess att det blir fyrverkeri. 

Jag vet att jag har varit VÄLDIGT tjatig med dina rehabövningar i år, men jag hoppas att du med dessa nu känner att du är på rätt spår. Jag vet att du i vissa positioner känner att du framstår som ett får, där du ligger i en vrå och gör så gott du förmår. Med din sidliggande mussla du ilsket smusslar,  medan jag hör dig anonnsera: ”Kan du inte bara massera?” 

Ja, jag är din naprapat som kommer med en hel del tjat, men jag ägnar mig inte åt kallprat, för jag är din ryggs bästa kamrat. Mitt mål är inte att du ska kunna gå ner i spagat, bara att du får en fullgod rörlighet som känns adekvat, oavsett om du är röd, grön eller byråkrat. 

Hur som helst så är jag oerhört stolt över dig, för att du gör som jag säger och litar på mig. Älskade kund! Tack för ditt förtroende, dina framsteg belönar dig genom att från mig göra dig oberoende.

Till alla mina fina kunder som jobbar på byggen, nu hoppas jag att ni verkligen får vila upp den ledsna ryggen. Till dig älskade kund som är en stillasittande kontorsråtta, tänk på att i jul äta alla godsaker med måtta. 

Tills sist hoppas jag att ni alla av juletiden får njuta, och att ingen på grund av sin rygg behöver sitta hemma och tjuta. 


Ta hand om er fina ni!
Kram Sofia

Dela Fysiokoncept