Snart har ett år till passerat. Detta år har varit späckat med stora händelser för Fysiokoncept. Den 1 maj i år öppnade vi mottagningen i Tyresö och vi kände direkt att det verkligen behövdes en klinik i Tyresö. Trycket i bokningen har varit högt och vi är otroligt glada och tacksamma över alla nya fantastiska kunder och personligheter som vi har träffat genom Tyresö-mottagningen.

I december så sålde Sofia sin träningsverksamhet STHLMPOLE på Odenplan i Stockholm. Hon grundade studion 2008 och har drivit den framgångsrikt i 10 år. Därmed stängdes också Fysiokoncept på Odenplan ner och Anton fick en heltidstjänst för Sirius fotboll och Ida & Sandra öppnade eget.

Vi hoppas nu att ni får en lugn och smärtfri jul!  Om olyckan ändå är framme så håll utkik på onlinebokningen då vi kommer att lägga upp lite öppettider i mellandagarna allt eftersom planeringen blir klar med hur vi själva ska ta ledigt.

Är du inte klar med julklapparna? Lugn bara lugn. Du kan fortfarande få presentkort av oss mailat till dig i en grisblink, du har väl inte missat att det dessutom är 10% rabatt på alla presentkort? Kika in via länken här och lägg in din beställning.

God Jul till er alla fantastiska kunder!

 

 

 

Dela Fysiokoncept