“Jag kom tillbaka i form till att delta på Crossfit Regionals (Crossfit EM) mindre än ett år efter min förlossning (jag deltog i ett lag som kom på 8:e plats av alla lag från Europa och Afrika regionen). Jag deltog sedan tre veckor efter det på Tyngdlyftnings SM där jag blev 6:a i 63-kilosklassen och rankades totalt som 11:e bäst i Sverige av alla viktklasser. Detta hade inte vart möjligt utan hjälpen från Ida på Fysiokoncept. Jag fick individuellt anpassad mamma mage träning som gjorde att mina magmuskler kom ihop sig igen på 6 veckor (både djupet och bredden). När jag väl låg i hårdträning till tävlingarna så underhöll vi mina muskler och tog hand om krämpor innan dem hann bli skador. Det gjorde vi med regelbunden terapeutisk massage som gjorde att jag höll mig hel under resans gång. Jag är så tacksam över det samarbete vi haft och fortsätter att ha med nya tävlingar i sikte.”
Caroline

Dela Fysiokoncept