Naprapat för Företag

Är ni intresserade av ett friskare företag och minskad sjukfrånvaro? Idag orsakas mer än två tredjedelar av alla sjukskrivningar av besvär i rörelseorganet, det vill säga: rygg, nacke, muskler och leder.

För företaget innebär en sjukskrivning en sänkt effektivitet och produktivitet. Arbetsgivaren är därutöver tvungen att betala sjuklön de första 14 dagarna till den anställde. Detta leder snabbt till stora kostnader för företaget.

Allt fler företag använder naprapater för att måna om sina medarbetares fysiska hälsa och anledningen är enkel; Om era anställda drabbas av akuta kroppsliga smärtor kan vi med rätt behandling få den anställda tillbaka i arbete så snabbt som möjligt, och på så sätt minimera den kostsamma korttidssjukfrånvaron. För att minimera sjukfrånvaron på längre sikt är förebyggande naprapat-, eller massagebehandling, ergonomisk rådgivning eller individanpassat träningsprogram ett mycket bra alternativ.

Vi anser att ingen ska behöva ha ont i onödan eller gå och dra på några kroniska besvär. Kostnaden för naprapatbehandlingar är avdragsgill för företaget. Läs mer om avdragsgill behandling på Skatteverkets hemsida.

Friskvårdspengen

Vad gäller utnyttjande av friskvårdspengen så är avslappnande massage och akupunktur för avslappning tjänster som du kan boka hos oss för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag. De företag som Fysiokoncept samarbetar med idag gör på lite olika sätt. Vissa vill att vi kommer till dem och behandlar deras anställda på en viss tid och dag varje vecka eller månad exempelvis. Andra sänder sin personal till oss löpande.

Aktuella priser

Ni hittar vår standardtaxa för behandlingar i vår generella prislista. De flesta företag köper ett så kallat 10-kort och kortet är sedan giltigt i 10 månader och då kan all personal gå på det kortet. Då varje företags behov är olika så är vi öppna för diskussion angående prisbilden, behandlingstiden och frekvensen av behandlingarna. Kontakta oss med era behov så ger vi er ett förslag.

Skicka meddelande


Ja! Jag vill ha Fysiokoncepts nyhetsbrev med rabatterbjudanden, nyheter och kampanjer.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Dela Fysiokoncept