Har du ont under hälen? Under mars månad erbjuder vi på Fysiokoncept 10% rabatt på alla behandlingar av hälsporre eller plantarfasciit som tillståndet kallas när det inte finns någon benbit/kalkutfällning som syns på röntgen.

Vi undersöker, ställer diagnos, behandlar och ger prognos. Den mest framgångsrika behandlingsmetoden för denna åkomma är stötvågsbehandling i kombination med uppmjukning av tight bindväv och ledbehandling vid behov. Rätt hemövningar och ergonomiska råd avhjälper så att besvären inte kommer åter när du är färdigbehandlad. Du kan behöva runt 5-10 behandlingar med stötvåg för att bort åkomman, max 7 dagar mellan behandlingstillfällena.

Man kan få hälsporre/plantarfasciit exempelvis på grund av svullna ben, viktuppgång/övervikt, graviditet, stel fascia/bindväv och om man har jobb där man är mycket stående och gående. Även löpare drabbas oftare av denna åkomma.

Typiska symtom är morgonstelhet och ont under hälen de första stegen du tar på morgonen. Smärtan kan sedan avta för att komma tillbaka senare på dagen eller framåt kvällen när du stått eller gått mycket på foten.

Du bokar behandling hos Sofia via länken här. 

Välkommen!

Dela Fysiokoncept