I samarbete med trendrehab.se så visar jag via denna länk lite bra övningar på vibrationsplatta/fitnessplate/powerplate.

Plattan är min nya kärlek och den hjälper mig att aktivera alla muskelfibrer i övningarna på ett mer träningseffektivt sätt. Jag kan säga att mjölksyran i låren efter squats i några minuter var något alldeles extra. Mina PT-kunder kommer få sig en omgång i veckan som kommer. 


Här visar jag snabbt lite olika övningar som man kan göra på plattan, detta är bara ett axplock, endast fantasin sätter gränser.

Plattan har olika program och inställningar . Om du vill träna riktigt hårt kör du med de kraftigaste vibrationerna men lider du av smärta och artros-problematik och har svårt att komma igång med annan träning så är plattan en utmärkt start med det skonsamma mikrovibrationsprogrammet.

Till alla mina LPG-kunder som har problem med cirkulation, celluliter och lymfflödet så kan detta vara en MYCKET stor hjälp.

Vill du ha denna platta? Ange koden fysiokoncept i kassan så får du 20% rabatt hos @trendrehabofficial

Dela Fysiokoncept