Sofia Allard

Ägare av Fysiokoncept, Leg. Naprapat, Cert. Mammamagetränare och Lic. Functional Movement Screen Practitioner

Sofia har under sin tid som naprapat vidareutbildat sig inom dry needling, intramuskulär stimulering med nålar samt traditionell akupunktur som behandling mot smärta. Hon arbetar med kinesiotejpning och har fördjupade kunskaper inom specifika manipulationstekniker. Hon har även vidareutbildat sig inom OMI (Ortopedisk medicin). Sofia har arbetat mycket med kampsportare, simmare, fotbollspelare, dansare, gymnaster och akrobater och har därför stor erfarenhet att skador som dessa idrottare drar på sig. Sofia är också LPG-terapeut. Du bokar henne på kliniken i Tyresö.

Ida Persson

Leg. Naprapat och Cert. Mammamagetränare

Ida har arbetat som naprapat sedan 2013 då hon tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Hon är även vidareutbildad inom dry needling och intramuskulär stimulering med nålar. Utöver detta arbetar hon med kinesiotejpning, övrig sporttejpning samt rörelseanalyser enligt Functional Movement Screening. Ida har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsskador och gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan.

Under åren som verksam naprapat har Ida arbetat mycket med dansare, gymnaster, akrobater, löpare, simmare och fotbollsspelare, och hon har därmed bildat sig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare.

Ida är handledare på Naprapathögskolans skolklinik i Stockholm där hon handleder eleverna som utbildar sig till naprapater.

Anton Hagberg

Ortopedtekniker och Naprapat.

Anton är i grunden utbildad Ortopedtekniker och arbetade som det i det i ett och ett halvt år på södra Älvsborgs sjukhus och på team Olmed barn och ungdom innan han utbildade sig till naprapat. När han inte jobbar på Fysiokoncept så jobbar han som naprapat åt herrlaget Sirius fotboll där han med det medicinska teamet arbetar med skadeprevention, hantering av akuta skador samt rehab och träningsupplägg åt spelarna.

Alla ni som funderar på om ni exempelvis skulle behöva någon form av skoinlägg eller liknande – passa på att tala med experten! Bättre information än från Anton går ej att få i ämnet.
För Anton är det viktigt att han har med sig patienten i sina behandlingar och han lägger stor vikt vid att förklara vad han gör, varför han gör något och vad det innebär. Du bokar honom på kliniken på Odenplan.

Sandra Almgren

Leg. Naprapat, Cert. Mammamagetränare och Kost- och Hälsocoach

Sandra har arbetat som naprapat sedan 2013 då hon tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Sandra är också utbildad Kost- och Hälsocoach  och Certifierad MammaMagetränare. Hon har vidareutbildat sig inom dry needling och intramuskulär stimulering med nålar. Utöver detta arbetar hon med kinesiotejpning, sporttejpning och rörelseanalyser enligt Functional Movement Screening.

Sandra har en bakgrund som friidrottare (800 och 1500m). Hon är kunnig inom löpteknik och mycket intresserad av löprelaterade skador. På fritiden hittar du henne även på hästryggen.

Helena Lind

Naprapatstudent

På Fysiokoncept arbetar också Naprapatstudent Helena Lind. Helena arbetar på Fysiokoncept parallellt med att hon utbildar sig till Naprapat vid Naprapathögskolan. Hon är också LPG-terapeut och Cert. MammaMagetränare. Helena är i grunden kampsportare (BJJ) och Thai-/kickboxare men tränar nu framförallt styrkelyft och Thaiboxning. Du bokar Helena på kliniken i Tyresö.

Dela Fysiokoncept