Sofia Allard

Ägare av Fysiokoncept, Leg. Naprapat, Cert. Mammamagetränare, LPG-terapeut och Lic. Functional Movement Screen Practitioner

Sofia har under sin tid som naprapat vidareutbildat sig inom dry needling, intramuskulär stimulering med nålar samt traditionell akupunktur som behandling mot smärta. Hon arbetar med kinesiotejpning och har fördjupade kunskaper inom specifika manipulationstekniker. Hon har även vidareutbildat sig inom OMI (Ortopedisk medicin). Sofia har arbetat mycket med kampsportare, simmare, fotbollspelare, dansare, gymnaster och akrobater och har därför stor erfarenhet att skador som dessa idrottare drar på sig. Sofia är också LPG-terapeut. Hon har arbetat kliniskt som naprapat sedan 2006. Hon har under sina verksamma år framgångsrikt drivit en klinik och träningsstudio på Odenplan i 10 år och även öppnat klinker i Järfälla och Björkhagen. Nu satsar hon helt på sin mottagning nära hemmet i Tyresö.

Helena Lind

Naprapatstudent, Cert. Mammamagetränare, LPG-terapeut

På Fysiokoncept Tyresö arbetar också Naprapatstudent Helena Lind. Helena arbetar på Fysiokoncept parallellt med att hon utbildar sig till Naprapat vid Naprapathögskolan. Hon är också LPG-terapeut, Cert. MammaMage-tränare och är utbildad inom Dry Needling. Helena är i grunden kampsportare (BJJ) och Thai-/kickboxare men tränar nu framförallt styrkelyft och Thaiboxning. Helena arbetar ännu inte med manipulationstekniker-alltså när man "knäcker" lederna, utan hon jobbar mjukare med ledmobilisering som är mycket effektivt om du behöver hjälp med "låsningar" eller stelhet i lederna.

Dela Fysiokoncept